Väggmonterad inomhusdel i slimmad design.

 

Effektområde
Kyla: 2.5 – 5.0 kW
Värme: 3.2 – 5.8 kW
  
MSZ-SF är en perfekt luftvärmepump för fritidshus och mindre villor. Den nya inomhusdelen är betydligt mer kompakt än dess föregångare och konkurrenter. Trots det har vi ökat effektiviteten.

Pris från 14495:-
 
Mer Info

Beställ


10°C-funktion för underhållsvärme, för installation i sommarstugor och tomma lokaler/byggnader där endast varmhållning erfordras.


Enheten levereras med fjärrkontroll som standard. Med denna styr du enkelt klimatsystemets samtliga funktioner. Här kan du också programmera veckoschema för hur du vill styra uppvärmningen av ditt hus. Ställ in en lägre temperatur för de tider du inte är hemma och låt värmen automatiskt höjas när du är det.

Som standard till MSZ-SF ingår ett nano platinafilter för effektiv rengöring av luften.


Nu kan du fjärrstyra din värmepump med ME Control. Välj som tillbehör.

Effektområde:
Kyla: 2.5 - 3.5 kW
Värme: 3.4 - 4.3 kW
 


Pris från 18495:-


Mer Info

Beställ


Den nya MFZ-KJ luftvärmepumpen är vår första för golvmontering med den revolutionerande Hyper Heating-funktionen. Inomhusenhetens kompakta format för den ytterst lättplacerad. Samtidigt är det en av marknadens mest effektiva värmepumpar med en kapacitet som överträffar de flesta. MFZ-KJ smälter diskret in i den omgivande miljön, samtidigt som den på bästa sätt fördelar värme jämnt i din bostad.
MFZ-KJ är utrustad med så kallad Hyper Heating-funktion, vilket innebär att den nominella värmekapaciteten kan hållas konstant ändå ner till -15 grader och att den fortsätter ge en bra värme ända ner till en utomhustemperatur på -25 grader.

 

Den är dessutom tystast i klassen då utformningen av fläktbladen bidrar till att ljudnivån håller sig på oslagbart låga 19 dB(A).
 


 

MITSUBISHI ELECTRIC FH25 VEHZ 635

16295:-

 

   Mer info

 

   Beställ

 

 

Mitsubishi Electric FH har allt och lite till

Mitsubishi FH-serien

Det senaste tillskottet inom Mitsubishis luftvärmepumpar heter FH25 VEHZ och FH35 VEHZ. Det är en serie kraftfulla värmepumpar som använder sig av den absolut senaste tekniken. Mitsubishis värmepumpar är kända för sin driftsäkerhet och med den nya FH-serien får du alla fördelar och lite till. Värmepumparna är A-klassade och väldigt energisnåla. FH-serien håller en extremt låg ljudnivå på endast 20 dB.

 

 

Marknadens tystaste !!
 

  • Ger värme till -30 grader.
  • Silent Mode på 19dB.
  • Underhållsvärme +10 grader.
  • Ventilation av befintlig luft.

·  Automatisk återstart vid strömavbrott.

 

Nästa sida